Datum: Zaterdag 26 augustus 2019
 

Programma:

 1) Funonderdeel
We beginnen met een funonderdeel. Lekker gek doen met je paard. In het verleden hebben we gehad: ringsteken, een vlaggenrace , paardenvoetbal, paardenlimbo en ballen gooien! Wat zal het dit jaar worden?!

2) Meergangenproef (slechtste gang valt af)
Daarna zal er een meergangenproef (4x een gang laten zien) gereden worden in de vorm van een Gaedingakeppni. Bij deze proef valt de slechtste gang af, ideaal dus als je paard een gang mist!

3) Puzzelrit
De puzzelrit zal gereden worden in Recreactiepark Borgerswold. In het Borgerswold bevindt zich een ruiterroute die door middel van houten paaltjes met een hoefijzer gemarkeerd is. De ruiterroute loopt met name door bos en langs water. Tijdens de tocht kom je regelmatig bruggetjes tegen. Onderweg zullen er diverse vragen gesteld worden. Het onderwerp blijft een verrassing! Onderweg kun je genieten van een heerlijke lunch, en uiteraard wordt er ook aan je paard gedacht. De rit duurt ongeveer 1,5 uur. Het tempo kan je zelf bepalen en is absoluut niet van invloed op de te behalen punten. De vragen tijdens de puzzelrit beantwoord je als team van 2 ruiters.