IJRN organiseert allerlei activiteiten zoals ritten, lessen, cursussen, lezingen, jeugdactiviteiten enzovoorts. Daarnaast beschikt IJRN over een eigen ovaal- en telgangbaan. Als lid kan je gratis gebruik maken van de ovaalbaan, mits er geen andere activiteiten op de banen georganiseerd worden. Voor het onderhoud van onze banen reserveren wij €5,- per lid per jaar. Een aantal IJRN-activiteiten, zoals lessen, is alleen toegankelijk voor leden. Daarnaast krijgen leden korting op activiteiten die ook openstaan voor niet-leden, zoals veel wedstrijden, ritten en cursussen. Naast alle activiteiten ontvang je nieuwsbrieven en ons verenigingsblad de a Hestbaki. 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en kost:

Automatisch incasso : volwassen leden vanaf 18 jaar €35,- per kalenderjaar
Automatisch incasso : jeugdleden t/m het jaar waarin je 18 wordt €21,- per kalenderjaar 
Niet ingevuld incassoformulier : volwassen leden €36,50 per kalenderjaar
Niet ingevuld incassoformulier : jeugdleden €22,50 per kalenderjaar 

 

Vanaf 1 juli geldt de helft van dit tarief. 

Vanaf 2015 dient het lidmaatschap betaald te worden middels een automatisch incasso. Dit bedrag zal in februari afgeschreven worden.  Indien je het lidmaatschap van IJRN opzegt zal ook het automatisch incasso komen te vervallen.


file extension pdfMachtigingsformulier Automatisch Incasso


 Aanmelden

Om je aan te melden als lid kun je een e-mail sturen naar Karen Schors via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Let op : jeugdleden dienen ook hun geboortedatum op te geven! 

 


 Wijzigingen doorgeven

Om onze leden op de hoogte te kunnen houden middels de nieuwsbrief en de a Hestbaki, dienen we te beschikken over juiste gegevens. Ga je verhuizen of heb je een nieuwe mailadres, dan kun je deze wijziging doorgeven aan Karen Schors via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 Opzeggen lidmaatschap 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen, dan dien je dit vóór 1 december voorafgaand aan het nieuwe jaar op te zeggen. Zeg je na 1 december op, dan loopt het lidmaatschap nog een jaar door. Je kunt het lidmaatschap op zeggen door een e-mail te sturen naar Karen Schors via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op:
Van alle aanmeldingen, wijzigingen of uitschrijvingen ontvang je binnen drie weken een e-mail terug met een bevestiging. Mocht je binnen drie weken geen reactie hebben ontvangen van Karen, dan is het verstandig om de aanmelding, wijziging of uitschrijving opnieuw te versturen.