Het bestuur

Voorzitter Rena Holthaus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester

Kees Hogendoorn

Koen Elsenaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Michiel Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Maaike Burggrafer  
Algemeen bestuurslid Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Jorien van Koten  
Algemeen bestuurslid / baancommisaris Kees Hogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Liesbeth Verboog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Lescommissie

Noord-Sleen Evelyn van der Stelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Exloo  organisator themalessen verschilt  kijk bij : Themalessen 
Schildwolde Fred 's Gravendijk  
Eesveen Hennie en Karel Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestuurscontact en voorzitter lescommissie

Anne van Staaveren  


Communicatie en PR

Communicatie Michiel Blok (a.i.) en Jorien van Koten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website - technisch Guus Schouten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pers Zwana de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webshop Linde van Hooijdonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Activiteiten

Recreatie en educatie Mariska Beentjes
Liesbeth Verboog
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Cursussen (ook voor HCE-zaken) Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Showteam Marion Duintjer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vrijwilligers    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Ledenadministratie

Ledenadministratie Karen Schors  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsorcommissie

Contactpersoon sponsoren Nynke Horjus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Contactpersoon beleid en coördinatie    
Lid sponsorcommissie Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Wedstrijdcommissie

Contactpersoon Hester Banierink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid wedstrijdcommissie Tom Buijtelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lid wedstrijdcommissie  Ronald Snijders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bankrekeningnummer

Algemeen rekeningnummer : NL34 INGB 0008 4539 28 
Rekeningnummer wedstrijden : NL 24 INGB 0006 0044 70
Rekeningnummer baan: 

 

Postadres financiën 

Annie MG Schmidtstraat 200
1822 MD Alkmaar