Het bestuur

Voorzitter Rena Holthaus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester

Koen Elsenaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Leonie Ringers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Maaike Burggrafer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Michiel Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid / baancommisaris Kees Hogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Lescommissie

Noord-Sleen Evelyn van der Stelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Exloo  organisator themalessen verschilt  kijk bij : Themalessen 
Schildwolde Fred 's Gravendijk  
Eesveen Hennie en Karel Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestuurscontact en voorzitter lescommissie

Michiel Blokf  


Communicatie en PR

Communicatie Michiel Blok (a.i.), Leonie Ringers en Jorien van Koten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website - technisch Guus Schouten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pers Zwana de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webshop Linde van Hooijdonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Activiteiten

Recreatie en educatie Maaike Burggrafer en Michiel Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Showteam Marion Duintjer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Ledenadministratie

Ledenadministratie Karen Schors  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsorcommissie

Contactpersoon sponsoren Remco Pool en Myrte van Kamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Contactpersoon beleid en coördinatie  via bestuur  


Wedstrijdcommissie 2019

Manuela Lekkerkerker    
Ingrid Weijers    
Jeanette Santifort    Bankrekeningnummer

Algemeen rekeningnummer : NL34 INGB 0008 4539 28 
Rekeningnummer wedstrijden : NL 24 INGB 0006 0044 70
Rekeningnummer baan: 

 

Postadres financiën 

Annie MG Schmidtstraat 200
1822 MD Alkmaar