Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

 

Geannuleerd: IJRN Indoor

Categorie
Wedstrijden
Datum
2020-03-14 00:00

De aftrap van het wedstrijdseizoen in het noorden zal traditiegetrouw middels een indoor in Exloo plaatsvinden.

Je kunt je hiervoor inschrijven voor alle D, C en B proeven via de evenementensite van het NSIJP (evenementen.nsijp.nl): T3, T4, T5, T6, T7, T8, V2, V3, F2 en F3. Deze worden verreden en gejureerd volgens de NWR en FEIF rules & Regulations.

NB: er is een foutje gemaakt in de programmering op de evenementensite. Daarom geldt voor de inschrijving voor de T8 een aangepaste inschrijvingswijze: Voor de inschrijving van de T8 moet je je op de venementensite inschrijven voor de T7 en in het opmerkingenvenster vermelden dat je wilt meedoen aan de T8. Daarna stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat je wilt meedoen aan de T8 en daarmee is dan je inschrijving voor de T8 geregeld.

 
 

Alle datums

  • 2020-03-14 00:00

Powered by iCagenda