Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

Startboxtraining

Categorie
baanbeschikbaarheid
Datum
2019-04-06 13:30 - 17:00

Op zaterdag 6 april as. organiseert IJRN voor de liefhebber een startbox-training op het Hippisch Centrum Exloo. We beginnen om 13.30 uur en verwachten ongeveer 2 uur onderweg te zijn.

Foto: Lutra Photos

Het vaste team van begeleiders dat ook tijdens de wedstrijden aanwezig is om de startboxen te bedienen, zal deze middag ter beschikking staan om liefhebbers te laten oefenen in de boxen.

Dus had je ooit al eens willen proberen om uit de boxen te starten, is dit wellicht een unieke kans om dat in 2019 uit te voeren.

De kosten bedragen € 5,00 per deelnemer voor IJRN-leden en € 7,50 voor niet IJRN-leden; wij zorgen in ieder geval voor koffie en thee.

aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maximaal 15 deelnemers, vol = vol

 
 

Alle datums

  • 2019-04-06 13:30 - 17:00

Powered by iCagenda