Het is herfst… Buiten wordt het kouder, het regent, het waait en de paarden zitten al dik in het haar. Maar wat een mooie kleuren aan de bomen! En als je een poosje buiten bent, in de wind en de regen, dan voel je dat je leeft!

Als je de kou en nattigheid hebt getrotseerd is er geen grotere beloning dan lekker binnen eten en drinken. Typisch eten voor de herfst is een wildschotel. Neem daar een glas bockbier en een houtkachel bij en het genieten is compleet!

IJRN organiseert voor stoere mannen en vrouwen, op zaterdag 17 november de bockbier en wild rit...

 

Programma:

13.30 – 14.00    Aankomst op stoeterij Fitjar en opzadelen van de paarden.

14.00 – 16.00     Een gezellige rit door het Sleenerzand met onderweg warme chocolademelk.

16.00 – 16.30    Verzorging van de paarden.

16.30 – 19.00    Bockbierproeverij en eten: Tijdens een heerlijke herfstmaaltijd, met wild op het menu, worden we door Frank Tapper, professioneel biersommelier, meegenomen in een uitleg over bockbier. We proeven hierbij vier verschillende bijzondere bockbieren.

De kosten voor dit geheel zijn slechts € 24 per persoon voor IJRN-leden en € 29 euro per persoon voor niet-IJRN-leden. Dit is inclusief warme chocolademelk, eten en een bockbierproeverij met vier verschillende bieren (per soort een half flesje bier per persoon), exclusief eventuele extra consumpties. Na afloop bestaat er de mogelijkheid om flesjes van de geproefde bieren te kopen, deze dienen contant afgerekend te worden.

Aanmelden kan tot zaterdag 11 november per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De aanmelding is pas definitief als het verschuldigde inschrijfgeld is overgeboekt op NL34 INGB 0008 4539 28 t.a.v. IJsland Rijders Noord o.v.v. voor- en achternamen van de aangemelde deelnemers.
In verband met reservering en inkoop dient het bedrag bij afmelding na 11 november volledig voldaan te worden.

Let op: Alcohol en verkeer gaan niet samen, regel je vervoer dus van tevoren goed!

PS: Ook bij goed weer gaat het evenement gewoon door...