Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

Het bestuur van IJRN vind het ontzettend jammer dat de 21+ wedstrijd volgende week zaterdag niet kan doorgaan.
Niet alleen omdat wij niet graag een evenement afblazen maar ook omdat wij de binnenbak van het HCE in Exloo gereserveerd (en al betaald) hebben voor die dag.
We hebben nagedacht of we niet toch iets kunnen doen op die dag met de beschikbare accommodatie en hebben tot het volgende besloten.
Op zaterdag 1 december is er van half 11 tot half 1 vrij trainen in de binnenbak voor alle leden. Er zal een instructeur aanwezig zijn om je desgewenst van enig advies te dienen bij bepaalde knelpunten.
Je kan echter ook gewoon lekker je eigen gang gaan.

Een wintertraining dus met daarbij een IJRN einde seizoens“borrel”.
Dit zal vermoedelijk de laatste mogelijkheid zijn om elkaar te spreken dit jaar, dus komt allen, neem vrienden en vriendinnen mee, dan maken we er wat gezelligs van!
Tot volgende week in Exloo!