Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

Helaas zien wij ons genoodzaakt om de geplande activiteiten te annuleren: ritten, lessen en wedstrijden zijn helaas in ieder geval tot 1 juni geannuleerd. Zodra het weer kan, gaan we zaken weer in gang zetten.

Maar we hebben nog wel wat voor onze leden in het vat zitten: IJRN ondersteunt de VIHC videowedstrijd, die wordt georganiseerd door Vera van Praag-Sigaar. Je kunt je hiervoor vanaf heden inschrijven, de sluitingsdatum is 20 augustus. Dus ga lekker te paard naar buiten en maak je eigen roadmovie met je IJslander. Voor meer informatie kan je kijken op www.vihc.nl