Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

De datum voor de eerstvolgende Algemene Vergadering is gepland op de derde woensdag van maart en wel op de 18e. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in het Van der Valk Hotel Spier- Dwingeloo, Oude Postweg 8, 9417 TG Spier.

De stukken zullen uiterlijk een week voorafgaand aan de vergadering worden gepubliceerd. Uiteraard komen de resultaten van IJRN over 2019 aan de orde.

We bespreken tijdens de vergadering ook de ontwikkeling van het nieuwe clubmanagementsysteem en vragen jullie om je mening ten aanzien van de eerste concepten en we praten over de toekomst van de vereniging. Uiteraard biedt de vergadering ruimte en gelegenheid om elkaar te ontmoeten en even gezellig bij te kletsen. Save the date!