Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

Hallo! 

Ik ben Judith, nu (2017) 23 jaar oud en ik woon vlakbij Assen. In het dagelijks leven studeer ik Accountancy en O&MC aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heb ik een bijbaantje en ben ik veel met onze IJslanders bezig. Wij hebben er thuis vijf Kári, Galdra, Tryllingur, Fengur en Embla.
Sinds 2012 zit ik in het bestuur van IJRN: een ontzettend leuk bestuur waar naast serieus vergaderen ook plaats is voor gezelligheid. Het eerste jaar heb ik de rol van secretaris vervuld, en sinds 2014 ben ik penningmeester van onze vereniging. Gezien mijn studie de rol die denk ik het beste bij mij past ;). In ieder geval vind ik het erg leuk om de boekhouding van IJRN bij te houden en de financiën van de vereniging in goede banen te leiden. 

Daarnaast help ik binnen IJRN bij de sponsoring voor wedstrijden, ben ik het aanspreekpunt voor de jeugdcommissie en jeugdleden, en maak ik de regiopagina van IJRN voor in de IJslandse Paarden (het verenigingsblad van het NSIJP) en zo af en toe een nieuwsbrief. 

Mocht je een vraag aan mij hebben, dan kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! 

Terug naar 'bestuur'