Sponsoring

IJslandersport in opkomst

De IJslander : stoere, ruige paardjes uit het hoge noorden die in hun kleine formaat groots bewegen. Onze sport is relatief onbekend, maar ontzettend in opkomst! Zo hebben er bij onze vereniging IJRN, de vereniging voor IJslanderliefhebbers in het noorden, dit jaar ruim 30 nieuwe leden aangetrokken en hebben we ruim 300 leden. 

'Groen' 
In deze tijd van 'groen' denken en ondernemen is het IJslandse paard een onzettend mooie manier om uw bedrijf te profileren. Ons ras wordt doorgaans op een natuurlijke manier gehouden, buiten in groepen waardoor beweging en sociaal gedrag gestimuleerd worden. De IJslander is een temperamentvolle vrijbuiter, die zijn eigen mening heeft en graag voor je werkt. Ook in de 'ijslanderwereld' zijn  anders durven zijn, enthousiasme en maatschappelijk verantwoord belangrijke waarden. In deze wereld staan wederzijds respect, authenciteit en het welzijn van het paard centraal. 

Onze wedstrijden
IJRN Internationaal en de Nederlandse Kampioenschappen zijn  dus een unieke kans om uw organisatie in de spotlights te zetten op een groots evenement waarbij zowel sport als een gezellige sfeer centraal staan. Hier vindt u meer informatie over onze vereniging, of over IJRN Internationaal. De IJRN Gaedingakeppni is een wedstrijd waarbij het gaat om de 'spirit' van het paard. Deze wedstrijd vindt in september op de telgangbaan plaats.

Wilt u kennismaken met de IJslander, de IJslandersport of onze vereniging, neem dan gerust contact met ons op. Maatwerk is altijd mogelijk. 

 

Nynke Horjus
Contact sponsoring IJRN

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en Judith van Ekeren
Penningmeester en bestuurscontact sponsoring IJRN


Sponsoring van prijzen voor deelnemers 

  • Pers : Bij aanmelden voor 29 april kunnen we u als sponsor van een prijs meenemen in de persberichten. 
  • Prijzen : in ruil voor het sponsoren van een proef wordt uw bedrijfsnaam genoemd tijdens de selectie, finane en prijsuitreiking. Daarnaast wordt u genoemd op de IJRN facebookpagina en op onze website. Prijzen sponsoren in natura is natuurlijk ook mogelijk! 
  1e prijs 2e prijs 3e prijs
Prijzen IJRN Internationaal €40,- €30,- €20,-
Prijzen NK IJslandse paarden €50,- €40,- €25,-


Standmogelijkheden

Op IJRN Internationaal dient de stand zelf meegebracht worden. Er is stroom beschikbaar voor pinautomaten. Gelieve aanmelden voor 29 april. 

    vr + za + zo za + zo zo
IJRN Internationaal Kleine stand (t/m 9m2) €150,- €125,- €75,-
  Grote stand €200,- €150,- €100,-
NK IJslandse paarden Kleine stand (t/m 9m2) €300,- €250,-  
  Grote stand €350,- €300,- €250,-
IJRN Gaedingakeppni   n.v.t. n.v.t. €25,- (eigen stand)
€40,- (incl. huur marktkraam)

 

Advertenties, logo op poster en spandoeken

Het programmaboekje wordt gedrukt in A5 formaat. De glossy advertenties bevinden zich op de binnen- en achterkant van de kaft. 

  Glossy (kleur) Heel (zwart-wit) Half (zwart-wit)
Advertentie Internationaal €75,- €60,- €30,-
Advertentie NK €125,- €100,- €55,-
  Spandoek Logo op poster
Interationaal €100 €75
NK €150 €100