Adres
Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27A
7875 TA Exloo

Opzet programma
Zaterdag: cursus Irma Schortinghuis (gangen) en Siggi Marinusson (telgang)
Zondag: wedstrijddag

Zaterdag
Voorafgaand aan de officiële worldrankingwedstrijd op zondag 11 september aanstaande organiseert IJRN op zaterdag 10 september een cursus van niemand minder dan Irma Schortinghuis en Siggi Marinusson. Deze ervaren (WK) ruiters zullen klaarstaan om jullie de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Irma zal zich bezig houden met de gangen op de ovaalbaan en wereldkampioen Siggi Mar is er voor de begeleiding bij de telgang.

Zondag kun je op de wedstrijd laten zien wat je hebt geleerd tijdens de cursus. Alle gangenproeven in de sport A, B en C zullen hier worden uitgeschreven, evenals de P2 en PP1. 

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook graag les van deze topruiters? Schrijf je dan nu in voor de cursus én wedstrijd! Uiteraard is het ook mogelijk om alleen aan de cursus of wedstrijd mee te doen.
 
Kosten
IJRN leden
1x les                                   
€40,00

2x les (inclusief lunch)  
€ 75,00
 
NSIJP leden
1x les                                   
€50,00

2x les (inclusief lunch)  
€ 95,00
 
Zondag
Voorlopige opzet programma:
 • Vijfgangen
 • Viergangen
 • PP1
 • Toltproeven
 • P2
De prijsuitreiking is tijdens de lunch en na afloop
 
Juryleden
 • Thorgeir Gu∂laugsson (NL, IF)
 • Lutz Lesener (DU, IF)
 • Uschi Heller-Voigt (CH, IF)
 • Petra van der Linden (NL, IF)
 • Bas Cornielje (NL)
 • Bram van Steen (NL)
 
Inschrijven
Inschrijven kan via evenementen.nsijp.nl t/m 2 september 2016.
 
Proeven
Sport A: T1, T2, V1, F1
Sport B:,V2, F2, T3, T4
Sport C: T5, T6, V3
Telgangonderdelen: P2, PP1
 
Inschrijfgeld 
€ 25,00 per proef       
                   
Basistarief (verplicht per combinatie)
IJRN leden         
€ 2,50
 
NSIJP leden      
€ 7,50

Boxen (per paard)
Tarief € 35,- (inclusief stro en uitmesten).  De boxen bevinden zich in het Hippisch Centrum Exloo en zijn voorzien van een stalplaat. Afvoer van zaagsel is niet mogelijk.
 
Prikwei (per paard)
IJRN leden                        
Gratis
 
NSIJP leden                      
€ 5,00
 
Bij vertrek alle mest goed verspreiden. Eventueel overgebleven hooi kan vooraan afgevoerd worden, of zelf worden meegenomen.
 
Camping
IJRN leden                        
€ 5,00
 
NSIJP leden                      
€ 7,50
 
Om- en bijschrijvingen, terugtrekken
T/m 2 september 2016 kan men zich kosteloos terugtrekken of wijzigingen doorgeven. Na deze datum kunnen wijzigingen alleen in overleg en tegen betaling van € 10,- (+ inschrijfgeld).
 
Vanaf 3 september 2016 wordt, bij terugtrekking, ten allen tijde het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht, tenzij het paard ziek of kreupel is en daarbij tijdig wordt afgemeld en binnen een week na de wedstrijd een geldige verklaring van een erkende en praktiserende dierenarts aan de organisatie wordt overlegd. Bij teruggave van het inschrijfgeld zal altijd € 1,50 ingehouden worden. Dit is de afdracht voor het NSIJP.
 
Terrein
Alleen de noodzakelijke voertuigen zullen worden toelaten op het terrein. Personenauto's uitsluitend parkeren op de grote parkeerplaats vooraan.
 
Informatie cursus en wedstrijd
Alle informatie over deze wedstrijd zoals het tijdschema, een overzicht van de deelnemers en algemene informatie is te vinden op onze website, www.ijrn.nl. Schrijf je binnenkort in via evenementen.nsijp.nl!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.