Datum: Zondag 21 augustus 2016
 
Programma
1) Funonderdeel
2) Meergangenproef  (slechtste gang valt af)
3) Puzzelrit 

Dit jaar zal de wedstrijd op het Hippisch Centrum in Exloo plaats vinden. We beginnen in de bak in de ovaalbaan waar we een heel leuk funonderdeel gaan doen. De kenners weten dat het iedere keer goed is voor je lachspieren. In 2012 was het ringsteken, in 2013 een vlaggenrace , in 2014 paardenvoetbal en vorig jaar paardenlimbo! Wat zal het dit jaar worden?!
 
Daarna zal er een meergangenproef gereden worden op onze prachtige ovaalbaan. Bij deze proef valt de slechtste gang af, ideaal dus als je paard een gang mist!
 
De puzzelrit zal gereden worden in boswachterij Exloo waarin gesloten naald- en loofbos, open heide en stuifzanden elkaar afwisselen. Het glooiende landschap maakt het een heerlijk gebied om paard te rijden. Onderweg kun je genieten van een heerlijke lunch, en uiteraard wordt er ook aan je paard gedacht. De rit duurt ongeveer 1,5 uur. Het tempo kan je zelf bepalen en is absoluut niet van invloed op de te behalen punten.
We starten om 10:00 uur. De prijsuitreiking is aansluitend, zodra iedereen binnen is. Dit zal ongeveer eind van de middag zijn.
 
Voor iedereen is er een aandenken aan deze gezellige wedstrijd. Per onderdeel ontvangen de beste 3 ruiters een rozet, en uiteraard hebben we ook een overal winnaar: de IJRN All Ride Kampioen. Wie wordt het dit jaar?
 
Winnaars – All Ride kampioen
  • 2011: Miranda Maatkamp
  • 2012: Miranda Maatkamp
  • 2013: Marieke de Wagenaar
  • 2014: Jeanette Santifort
  • 2015: Marion Duintjer
  • 2016: ???


De kosten voor IJRN leden is € 15,00, voor niet leden € 20,00. Dit is inclusief lunch.

Inschrijven kan via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag bij aanmelding vermelden:
- Naam ruiter
- Naam paard
- Mobiele nummer
- Eventueel met wie je de puzzelrit wilt rijden