Het bestuur

Voorzitter Michiel Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester Judith van Ekeren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris Rena Holthaus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Maaike Burggrafer  
Algemeen bestuurslid Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Jorien van Koten  
Algemeen bestuurslid / baancommisaris Kees Hogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemeen bestuurslid Liesbeth Verboog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Lescommissie

Noord-Sleen Evelyn van der Stelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Exloo  organisator themalessen verschilt  kijk bij : Themalessen 
Schildwolde Fred 's Gravendijk  
Eesveen Hennie en Karel Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestuurscontact en voorzitter lescommissie

Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Communicatie en PR

Communicatie Michiel Blok (a.i.) en Jorien van Koten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website - technisch Guus Schouten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Advertenties Hestbaki Marleen Versteegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pers Zwana de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webshop Linde van Hooijdonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Activiteiten

Recreatie en educatie Mariska Beentjes
Liesbeth Verboog
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Cursussen (ook voor HCE-zaken) Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Showteam Marion Duintjer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vrijwilligers    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Ledenadministratie

Ledenadministratie Karen Schors  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsorcommissie

Contactpersoon sponsoren Nynke Horjus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Contactpersoon beleid en coördinatie Judith van Ekeren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid sponsorcommissie Anne van Staaveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Wedstrijdcommissie

Contactpersoon Hester Banierink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lid wedstrijdcommissie Tom Buijtelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lid wedstrijdcommissie  Ronald Snijders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bankrekeningnummer

Algemeen rekeningnummer : NL34 INGB 0008 4539 28 
Rekeningnummer wedstrijden : NL 24 INGB 0006 0044 70
Rekeningnummer baan: 

 

Postadres financiën 

Westeinde 27
9466 PG
Gasteren