9.30 Aanmelden teams

10.00

 

Start Teamkamp: Puzzeltocht

Let op: Voor de vragen/opdrachten is een smartphone nodig, zorg dus dat tenminste 1 teamlid deze meeneemt!

12.00 Lunch in de kantine
13.00 'Fast& Furious' vaardigheidsparcours
15.00 Gangenestafetteproef
15.45 Theepauze
16.15 Grand finale: De Grote Teamkamp 2017 Teamkwis
17.15 Prijsuitreiking

Tijden zijn onder voorbehoud.


Puzzeltocht

Samen met je andere teamleden volg je vanaf het HCE te paard de op het formulier aangegeven route. Op bepaalde punten langs de route moeten jullie vragen beantwoorden, of een opdracht uitvoeren. Hierbij heb je een smartphone nodig, zorg dus dat er tenminste 1 mee is! Lever het ingevulde formulier na afloop in bij de organisatie. Voor elke correct beantwoorde vraag of opdracht krijgt je team punten.

Fast & Furious Vaardigheidsparcours

Tijdens het Fast & Furious vaardigheidsparcours rijden steeds twee leden van verschillende teams tegen elkaar. Hierbij wordt een beroep gedaan op snelheid, wendbaarheid, koelbloedigheid, veelzijdigheid en inzet van ruiter en paard.
Elke combinatie die het parcours correct aflegt, krijgt punten, de winnaar van elke doorgang verdient daarbij extra bonuspunten voor zijn/haar team. Locatie: grote hal.

Gangenestafetteproef

De gangenestafetteproef is een meergangeproef die je met je team rijdt. Elk teamlid neemt een gang voor zijn/haar rekening. Per team moeten in ieder geval drie verschillende gangen getoond worden. Je rijdt één ronde in de door jou gekozen gang, waarna het volgende teamlid het van je overneemt.
De jurering is in de deskundige handen van Nanco Lekkerkerker. Wedstrijdkleding is niet nodig (maar mag wel), wel correcte, nette rijkleding. Qua harnachement gelden dezelfde regels als tijdens reguliere wedstrijden. Locatie: grote hal.

Teamkwis

Tijdens de teamkwis strijden alle teams tegen elkaar in een leuke (en wie weet ook leerzame!) kenniskwis. Na de grote voorronde nemen de twee teams met de meeste punten het tegen elkaar op in een korte, spannende finale. De teamkwis vindt plaats in de kantine.