Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

A4 poster zonder witte randen

Dit jaar bestaat IJRN 30 jaar! Dat gaan we groots vieren en waar kan dat nou beter dan op het geheel opgeknapte Hippisch Centrum Exloo, dat we al sinds de oprichting van het centrum als onze thuisbasis mogen beschouwen.

We nodigen al onze leden, alle IJslanderliefhebbers en alle andere mensen die van paarden houden en nieuwsgierig zijn naar onze IJslanders van harte uit op 30 september en 1 oktober.

Entree en deelname zijn gratis! Voor de teamkamp, de workshops paardenmassage en startboxtraining en voor de barbecue moet je je wel aanmelden. Dit kan door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar de thema pagina met meer informatie over o.a. het programma, standhouders, verkooppaarden etcetera...