Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

Het afgelopen WK (7 t/m 14 augustus 2017) hebben IJRN Leden Charlotte White (Young Rider) met Elja vom Waldhof, Tom Buijtelaar met Hausti van  ́t Groote Veld en Annefloor Bouman met Kná frá Kálfsstöðum Nederland vertegenwoordigd op de Wereld Kampioenschappen in Oirschot! Zij werden daarbij onder andere ondersteund door Nanco Lekkerkerker.

Er is erg goed en mooi gereden door de verschillende equipeleden en we hopen dat alle equipeleden een fantastich WK gehad hebben om nog lang van na te genieten! Tijd voor een welverdiende pauze om daarna natuurlijk weer te knallen in 2018!