Welkom op IJRN.nl!

IJsland Rijders Noord (IJRN) is de vereniging voor alle IJslanderliefhebbers in het noorden van Nederland. IJRN verenigt recreatieruiters, sportruiters, fokkers en andere liefhebbers van het IJslands Paard. IJRN is de enige vereniging in Nederland die beschikking heeft over een eigen ovaal- en telgangbaan. Beiden hebben we in het voorjaar van 2014 kunnen renoveren, d.m.v. hulp van het HCE, onze leden, de Vrienden van IJRN en nog vele anderen.

polos kleuren voor gimp 26903

Sinds 13 juni is de webshop eindelijk volledig operationeel. Via de webshop kun je nu eenvoudig kleding met IJRN logo's bestellen in allerlei leuke nieuwe kleuren. Vooralsnog houden we het bij polo's, truien en jassen. Maar als er veel vraag is naar andere artikelen dan kunnen we dat zeker in overweging nemen.

Er is nog wat kleding in de oorspronkelijk kleursetting (grijs/roze voor polo's en truien, grijs/groen voor jassen) van 2015 op voorraad. Deze is tegen flinke korting te bestellen. In de webshop is de voorraad en prijs al aangepast. De prijs krijg je te zien als je een voorraad kleur/maat selecteert.

Bestel je trouwens vóór 2 juli en wil je de kleding op het NK in Exloo afhalen? Kies dan voor de bezorgoptie 'afhalen' en gebruik bij kortingscode: NK2017. De verzendkosten worden dan direct van de prijs afgehaald!

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.